Pieczone ciasta krabowe ze szczypiorkiem i sosem kaparowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zapiekanych ciastek krabowych ze szczypiorkiem i sosem kaparowym. Jedna porcja zawiera 41 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 40 i kosztuje 30 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz majonez, bułkę tartą z chleba, seler i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Maryland Crab Cakes With Creamy Caper-Dill Sauce, Mini Ciastka Krabowe Z Sosem Czosnkowo-Szczypiorkowym, oraz Ciasta Krabowe Ze Szczypiorkiem.
Instrukcje
1
Wymieszać pierwsze 7 składników w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Umieścić 2 szklanki bułki tartej na talerzu. Za pomocą 1 łyżki mieszanki kraba dla każdego, tworzą paszteciki o średnicy 1 cala. Każde ciasto krabowe obłożyć bułką tartą. Przykryć; schłodzić co najmniej 1 godzinę. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przechowywać w lodówce.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta
Krab
5
Umieść stojak 6 cali poniżej brojlerów i rozgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Brojler
6
2 blachy do pieczenia posmarować olejem. Ułóż ciasta krabowe na blachach do pieczenia, równomiernie rozstaw. Broil aż złoty kolor i gotowane przez, o 3 protokół na stronę. (Można gotować 30 minut przed podaniem. Przechowywać w temperaturze 149°. piekarnik.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Krab
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
7
Przenieś ciastka krabowe na talerz. Na wierzchu polać sosem i gałązką bazylii.
Chardonnay, Muscadet i Riesling to moje najlepsze propozycje dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jednym z win, które można spróbować jest Antica Chardonnay (Mountain Select). Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 29 dolarów.