Pieczone Buraki-Burgery Tofu

Pieczone Buraki-Burgery Tofu
Przepis pieczone buraki-hamburgery tofu może zaspokoić Amerykański głód w około 1 godzina i 50 minut. Ten przepis służy 9 i kosztuje 54 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz buraki, drożdże odżywcze, mielone nasiona lnu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pieczona Frittata z buraków, szalotki i koziego sera, Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, oraz Podsmażone Buraki Z Tofu I Brązowym Ryżem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić wszystko na blasze do pieczenia i smażyć przez 50-60 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia, aż warzywa będą łatwe w obsłudze. (Można to zrobić krok przed czasem, jeśli chcesz; po prostu zachować pieczone warzywa w lodówce, aż będziesz gotowy, aby hamburgery.) Podczas gdy warzywa są chłodzenia, rozgnieść tofu i wymieszać z pozostałymi składnikami. Gdy cebula i czosnek są wystarczająco chłodne, obrać cebulę i drobno posiekać (użyłem robota kuchennego). Wycisnąć czosnek z goździków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do SkropieniaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
3
Dodaj zarówno do tofu i dobrze wymieszać. Skórki z buraków obieramy pod bieżącą wodą i rozdrabniamy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
4
Dodać rozdrobnione buraki do tofu, mieszając, aż mieszanina jest jednolity, jasny kolor. Kształt na paszteciki o szerokości 3 cali i grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sos Sojowy 1 łyżka Nasion SezamuSos Sojowy 1 łyżka Nasion Sezamu
5
Umieść na blasze pokrytej pergaminem lub silikonową matą do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Chocodrops)(takie Jak Chocodrops)
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
6
Piec w temperaturze 350 przez około 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
7
Wyjąć z piekarnika i odstawić na kilka minut przed wyjęciem szpatułką i porcją.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia7
Magazyn