Pieczona Zimowa Zupa Jarzynowa
Pieczona Zimowa zupa jarzynowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji zupy. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis ma 323 kalorie, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz dojrzały ocet balsamiczny, pasternak, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 84%. Podobne przepisy to Pieczona Zimowa Zupa Jarzynowa, Pieczona Zimowa Zupa Chlebowa Jarzynowa, oraz Pieczona Zimowa Zupa Korzeniowa.
Instrukcje
Za pomocą moździerza i tłuczku zmiel rozmaryn i sól koszerną.
Wlać oliwę z oliwek i kontynuować zacieranie, aż oliwa zacznie ciemniejeć. Odstawić na około godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Przykryć płytką patelnię sprayem do gotowania.
Umieść squash, rutabagas, pasternak i ziemniaki w dużej misce.
Wlać mieszaninę oliwy z oliwek przez sitko o drobnych oczkach do miski. Wrzucić warzywa z olejem do herbu.
Równomiernie rozprowadzić warzywa na przygotowanej patelni. Piec 30 minut w nagrzanym piekarniku, aż ładnie rumiane i ugotowane przez. Być może trzeba usunąć niektóre z mniejszych kawałków z piekarnika przed wszystkie warzywa są gotowane, aby uniknąć ich spalania.
Podczas gdy warzywa są smażone, gotować rosół z kurczaka w dużym garnku na średnim ogniu. Gdy warzywa są gotowe, dodaj je do gotującego się wywaru z kurczaka i gotuj razem przez około 10 minut.
Użyj blendera zanurzeniowego, aby puree zupę w garnku, lub puree partiami w blenderze lub robocie kuchennym.
Dodać dodatkowy bulion lub wodę, jeśli zupa jest zbyt gęsta. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać w rozgrzanych miseczkach, ozdabiając każdą porcję przez skropienie ćwierć łyżeczki octu balsamicznego i ćwierć łyżeczki oleju z białej trufli nad zupą.