Pieczona Wołowina Empanadas
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu europejskich przepisów, więc spróbuj pieczonej wołowiny Empanadas. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 104 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje 60 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, ząbek czosnku, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%. Spróbuj Pieczona Wołowina Empanadas, Pieczona Wołowina Empanadas (Light), oraz Beef Empanadas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień; dusić 8 minut lub aż ziemniaki jest zrobione, mieszając od czasu do czasu.
Umieść 2 blachy do pieczenia w piekarniku na około 10 minut.
Mieszankę mięsa odcedzić w durszlaku nad miską. Wyrzucić płyn. Drobno posiekać mieszankę mięsa nożem lub umieścić w robocie kuchennym i pulsować 2 razy lub aż drobno posiekane.
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, mieszając trzepaczką.
Pracując z jednym opakowaniem won ton na raz (przykryj pozostałe opakowania won ton wilgotnym ręcznikiem, aby nie wyschły), łyżka 1 łyżka mieszanki wołowiny do środka każdego opakowania. Zwilż krawędzie każdego opakowania mieszanką skrobi kukurydzianej. Przynieś 2 przeciwległe rogi razem. Uszczypnij punkty, aby uszczelnić, tworząc trójkąt.
Umieść wypełnione opakowanie na stojaku z drutu. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną wołowiny, owijkami won ton i mieszaniną skrobi kukurydzianej.
Wyjąć blachy do pieczenia z piekarnika; płaszcz blachy do pieczenia z gotowania sprayu. Ułóż empanadas w jednej warstwie na blasze do pieczenia. Posmaruj empanadas sprayem do gotowania.
Piec w 400 przez 8 minut lub do złotego koloru, obracając raz.
Dekoruj kolendrą, w razie potrzeby.
Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino i Grenache są doskonałym wyborem dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Bodegas 1808 Abar Crianza Tempranillo. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
![Bodegas 1808 Abar Crianza Tempranillo]()
Bodegas 1808 Abar Crianza Tempranillo
Zbiory 2018 potwierdzają oczekiwania mocnego owocowego charakteru w nosie, ale także w ustach. Ma intensywny wiśniowo-czerwony kolor, bardzo kompaktowy. Czerwone owoce (WIŚNIA, JEŻYNA i jagoda) intensywne aromaty. W ustach jest gęsty, mięsisty, bardzo świeży i z wysokiej jakości taninami. Trwające, z owocowymi wspomnieniami.