Pieczona wieprzowina z pieprzem w sosie z patelni Wermutowej

Pieczona wieprzowina z pieprzem w sosie z patelni Wermutowej
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pieczonej wieprzowiny z pieprzu z sosem Wermutowym. Jedna porcja zawiera 384 kalorie, 37g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.34 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ząbki czosnku, wermut, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pieczony Schab W Sosie Z Zielonego Pieprzu, Schab pieczony z hiszpańską cebulą i wermutem, oraz Kotlety wieprzowe faszerowane pieczarkami z sosem Wermutowym.

Instrukcje

1
Zmiel 1/4 szklanki różowego pieprzu z czarnym pieprzem i nasionami kopru włoskiego w młynku, następnie wymieszaj z czosnkiem, olejem i 1 łyżką soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
CzosnekCzosnek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
2
Pat wieprzowina sucha i użyć noża do parowania, aby około 16 (1-cal-głębokie) szczeliny na całej pieczeń. Nadziewamy wszystko z wyjątkiem 1 łyżki pasty czosnkowo-pieprzowej, a następnie pocieramy pozostałą łyżkę na całej pieczeni. Umieścić w małym (13-przez 9-cala) Ognioodporne patelni i marynować, schłodzone, 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
CzosnekCzosnek
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
NóżNóż
3
Odstawić wieprzowinę w temperaturze pokojowej 1 godzinę. Rozgrzej piekarnik do 177° z półką w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pieczona wieprzowina, tłusta strona do góry, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego do środka mięsa rejestruje 66°, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
5
Przełożyć wieprzowinę na deskę do krojenia i odstawić na 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
Tymczasem z patelni wylać wszystko, ale około 1 łyżki tłuszczu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Dodaj wermut do patelni i gotować, skrobanie się brązowe kawałki, 2 protokół. Wymieszać w bulionie, wszelkie soki mięsne z deski do krojenia, a pozostałe 2 łyżki różowego pieprzu i gotować, aż zmniejszy się do około 1 1/2 szklanki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WermutWermut
BulionBulion
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
PatelniaPatelnia
8
Zagnieść razem masło i mąkę, następnie ubić do sosu i gotować, ubijając stale, aż tylko lekko zgęstnieje, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
9
Podawać wieprzowinę z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn