Pieczona wieprzowina w białym winie z czosnkiem, koprem włoskim i rozmarynem
Pieczona wieprzowina w białym winie z czosnkiem, koprem włoskim i rozmarynem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 552 kalorie, 52g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $4.75 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka liści laurowych, żarówki kopru włoskiego, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Schab wieprzowy w białym winie z czosnkiem, koprem i rozmarynem, Schab Pieczony Z Rozmarynem, Czosnkiem I Koprem Włoskim, oraz Polędwica wieprzowa o zapachu rozmarynu faszerowana pieczonym czosnkiem, suszonymi morelami i żurawiną oraz sosem z wina porto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Z 2 lub 3 kawałki sznurka, związać schab, zrobić to, jak chcesz. Nie musi być wybredny, po prostu chcesz zachować mięso w przytulnej formie podczas gotowania. Obficie doprawić solą i pieprzem, następnie zwinąć mięso w nasiona kopru włoskiego do przykrycia.
Na patelni do zapiekania lub na tacy smażyć mięso przez kilka minut na połowie masła i odrobinie oliwy z oliwek, aż będzie ładnie i złociście.
Dorzuć czosnek, zioła, koper włoski i wino, a następnie luźno przykryj tacę mokrym papierem tłuszczowym i gotuj, aż włożony termometr do mięsa osiągnie 150 stopni F. ponieważ schab jest z kości, gotuje się bardzo szybko.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić mięso na talerzu. Następnie, nie używając więcej ciepła, zakończyć sos na patelni, zeskrobując wszelkie dobroci z dna i dodając resztę masła.
Usuń wszelkie duże kawałki.