Pieczona Wieprzowina
Need a bezglutenowe, bezmleczne i FODMAP friendly hor d ' oeuvre? Pieczona wieprzowina może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 67 kalorii, 9g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka brązowego cukru, brązowego cukru, gałązek tymianku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co nie jest zbyt wspaniałe. Podobne przepisy to Prosta Pieczeń Pieczeń Schabowa Pieczona, Pieczeń wieprzowa z farszem jabłkowo-wieprzowym i sosem jabłkowym, oraz Kotlety wieprzowe i sos jabłkowy: pieczone polędwiczki wieprzowe z jabłkami.
Instrukcje
Połącz wodę, 1/4 szklanki brązowego cukru, sól koszerną i piwo w misce; mieszaj, aż cukier się rozpuści.
Umieść mieszaninę piwa, pieprzu, ziela angielskiego, tymianku i wieprzowiny w dużej plastikowej torbie na suwak. Marynować w lodówce przez 8 godzin lub przez noc, od czasu do czasu obracając.
Wyjąć wieprzowinę z worka; wyrzucić marynatę.
Połącz 2 łyżki brązowego cukru, mielonego pieprzu, 1/4 łyżeczki soli i musztardy w małej misce. Równomiernie pokryć wszystkie strony pieczenia mieszaniną musztardy.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodać wieprzowinę i gotować 2 protokół ze wszystkich stron lub aż rumiane.
Umieścić wieprzowinę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 325 przez 1 godzinę lub aż termometr zarejestruje 160 (lekko różowy) lub do pożądanego stopnia doness.
Umieścić wieprzowinę na półmisku; odstawić 10 minut przed krojeniem. Cienko pokroić; podawać na ciepło lub na zimno.