Pieczona Tilapia z pomidorami, Pesto i cytryną

Pieczona Tilapia z pomidorami, Pesto i cytryną
Jeśli 1,72 zł za porcję spada w budżecie, pieczona w piecu Tilapia z pomidorami, Pesto i cytryną może być super jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis służy 5. 21 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz filety tilapia, cytrynę, pomidory winogronowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Parmezan Crusted Pesto Tilapia z pieczonych pomidorów, Orecchiette z Pesto i pieczone w piecu pomidory, oraz Tilapia smażona w piekarniku z masłem Bazyliowo-cytrynowym dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować rozwijać Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W22 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia16
Magazyn