Pieczona Tilapia Z Masłem Ziołowym
Pieczona Tilapia z masłem ziołowym może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Ten bezglutenowy, pierwotny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 8,08 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 41g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odbierz seler, estragon, grzyby i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Pieczone Masło Cytrynowe Tilapia, Szybka Pieczona Tilapia Z Masłem Koperkowym Z Grejpfruta, oraz Pieczona Tilapia z farszem Estragonowo-cebulowym i sosem maślanym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. w małej misce, wymieszać masło i estragon aż połączone; odstawić.
Ułóż 4 duże kawałki folii.
Warstwy warzyw w środku każdego kawałka folii, począwszy od grzybów, następnie seler i szalotki. Warzywa doprawić odrobiną masła ziołowego (użyć około połowy), a każdą porcję doprawić 1/4 łyżeczki soli i pieprzem do smaku.
Filety tilapii ułożyć na warzywach; do kropki z pozostałym masłem ziołowym.
Każdy filet posypać 1/4 łyżeczki soli i pieprzem do smaku.
Przynieś końce folii razem, złóż i zaciśnij zamknięte ze wszystkich stron, aby uszczelnić opakowania.
Umieścić pakiety na blasze do pieczenia i piec, aż ryba jest gotowane przez, ale nadal wilgotne, 18 do 22 protokół.
Wyjąć opakowania z piekarnika i odstawić na 2 minuty przed otwarciem.
Ryby i warzywa przełożyć na talerze i skropić sokami do gotowania.
Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są świetnym wyborem dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Menage a Trois Limelight Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 11 dolarów za butelkę.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.