Pieczona Salsa Słodko-Ziemniaczana

Pieczona Salsa Słodko-Ziemniaczana
Przepis pieczony Salsan słodko-ziemniaczany jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.11 za porcję. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, grubą sól, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Pieczona kanapka ze słodkich ziemniaków z salsą Rajas, Chipotle Quinoa słodkie ziemniaki Tacos z pieczoną żurawiną granat Salsa, oraz Słodki ziemniak + Chorizo Tacos z Salsanem z czarnej fasoli i pieczonym Poblano Avocado Crema.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn