Pieczona Ryba Z Polewą Okruchową

Pieczona Ryba Z Polewą Okruchową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pieczonej ryby z okruchami. Na $7.48 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 61g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest niezdrowe. Nasza sekcja poniżej może zawierać informacje, które mogą zwiększyć wynik. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz filety z plamiaka, bułkę tartą, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czosnek można śledzić to danie główne z Karmelizowana Tarta Czosnkowa jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Przynoszona jest przez jadalną mozaikę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian, bezmleczne i bezglutenowe dieta. Spróbuj Pieczona Ryba Z Okruchami Cukinii, PIECZONA RYBA Z DODATKIEM OKRUCHÓW OLIWKI I KAPARA, oraz Pieczony łosoś z polewą Okruchową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°; wyłóż blachę do pieczenia z wkładką silpat lub pergaminem i posmaruj lekką powłoką oliwy z oliwek na silpat lub parchment.In mała patelnia, rozgrzać oliwę na małym ogniu; dodać cebulę i czosnek i smażyć do miękkości i po prostu zaczyna brązowieć (o 5-7 protokół), mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
2
Dodać bułkę tartą i podsmażyć na złoty kolor (około 1-2 minut), często mieszając. Wyłączyć ogień i wymieszać tymianek, 2 łyżki natki pietruszki oraz szczyptę soli i pieprzu.Osusz rybę i połóż ją (skórkę do dołu) na przygotowanej blasze do pieczenia; na każdy filet skrop 1 łyżeczkę soku z cytryny. Top z mieszaniny bułki tartej i piec, aż ryba jest w pełni gotowane (stanie się nieprzezroczyste i płatki łatwo widelcem, gdy jej zrobić), O 15-25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Cukierki W CzekoladzieCukierki W Czekoladzie
3
Posypać pozostałą 1 łyżkę natki pietruszki na wierzchu i podawać ze świeżą cytryną do wyciśnięcia na wierzchu.000356podziel się na Pinterest0podziel się ze znajomymi
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4
Imię I Nazwisko
5
Twój E-Mail
6
Adres E-Mail Odbiorcy
7
Wpisz wiadomość przeczytałem ten artykuł i uważam, że jest bardzo interesujący, pomyślałem, że może to być coś dla ciebie. Artykuł nosi tytuł
8
Pieczona ryba z polewą Okruchową i znajduje się w http://www.anediblemosaic.com/baked-fish-with-crumb-topping/.Captcha
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
9
Kontakt

Składniki

63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabułka tarta (ja użyłam Panko, ale zwykła bułka tarta też działa dobrze)bułka tarta (ja użyłam Panko, ale zwykła bułka tarta też działa dobrze)63 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabułka tarta (ja użyłam Panko, ale zwykła bułka tarta też działa dobrze)bułka tarta (ja użyłam Panko, ale zwykła bułka tarta też działa dobrze)2krewetki i żyłkiPieczona ryba z polewą OkruchowąPieczona ryba z polewą Okruchową33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calanatka pietruszki mielonej, podzielonanatka pietruszki mielonej, podzielona33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calanatka pietruszki mielonej, podzielonanatka pietruszki mielonej, podzielona2Batoniki toffi Heathświeży mielony (lub 1/2 łyżeczki suszonego) tymianek (myślę, że koperek byłby świetnym substytutem, jeśli nie masz tymianku)świeży mielony (lub 1/2 łyżeczki suszonego) tymianek (myślę, że koperek byłby świetnym substytutem, jeśli nie masz tymianku)2Batoniki toffi Heathświeży mielony (lub 1/2 łyżeczki suszonego) tymianek (myślę, że koperek byłby świetnym substytutem, jeśli nie masz tymianku)świeży mielony (lub 1/2 łyżeczki suszonego) tymianek (myślę, że koperek byłby świetnym substytutem, jeśli nie masz tymianku)1goździki Dużeczosnek mielonyczosnek mielony6801 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Duże (około każdego) filety z plamiaka (lub dowolne ryby, które lubisz)Duże (około każdego) filety z plamiaka (lub dowolne ryby, które lubisz)2krewetki i żyłkiŚwieża cytryna, do serwowaniaŚwieża cytryna, do serwowania2Batoniki toffi Heathświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny2Batoniki toffi Heathświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny12 łyżeczki czosnku w proszkuoliwa z oliwek, plus trochę więcej, aby nasmarować blachę do pieczeniaoliwa z oliwek, plus trochę więcej, aby nasmarować blachę do pieczenia12 łyżeczki czosnku w proszkuoliwa z oliwek, plus trochę więcej, aby nasmarować blachę do pieczeniaoliwa z oliwek, plus trochę więcej, aby nasmarować blachę do pieczenia1małecebula, drobno pokrojona w kostkęcebula, drobno pokrojona w kostkę12 łyżeczki czosnku w proszkuPosypać pozostałą pietruszkę na wierzchu i podawać ze świeżą cytryną na łyżkę stołową na wierzchuPosypać pozostałą pietruszkę na wierzchu i podawać ze świeżą cytryną na łyżkę stołową na wierzchu2krewetki i żyłkiSól i pieprzSól i pieprz

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W34 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia61
Magazyn