Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pieczonej ryby z okruchami. Na $7.48 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 61g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis jest niezdrowe. Nasza sekcja poniżej może zawierać informacje, które mogą zwiększyć wynik. Ten przepis służy 2. Udaj się do sklepu i odbierz filety z plamiaka, bułkę tartą, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać czosnek można śledzić to danie główne z Karmelizowana Tarta Czosnkowa jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 4 mówiłoby, że trafił w sedno. Przynoszona jest przez jadalną mozaikę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 34 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian, bezmleczne i bezglutenowe dieta. Spróbuj Pieczona Ryba Z Okruchami Cukinii, PIECZONA RYBA Z DODATKIEM OKRUCHÓW OLIWKI I KAPARA, oraz Pieczony łosoś z polewą Okruchową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 204°; wyłóż blachę do pieczenia z wkładką silpat lub pergaminem i posmaruj lekką powłoką oliwy z oliwek na silpat lub parchment.In mała patelnia, rozgrzać oliwę na małym ogniu; dodać cebulę i czosnek i smażyć do miękkości i po prostu zaczyna brązowieć (o 5-7 protokół), mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone Krewetki
Smażone Krewetki, Obrane
Cukierki W Czekoladzie
2
Dodać bułkę tartą i podsmażyć na złoty kolor (około 1-2 minut), często mieszając. Wyłączyć ogień i wymieszać tymianek, 2 łyżki natki pietruszki oraz szczyptę soli i pieprzu.Osusz rybę i połóż ją (skórkę do dołu) na przygotowanej blasze do pieczenia; na każdy filet skrop 1 łyżeczkę soku z cytryny. Top z mieszaniny bułki tartej i piec, aż ryba jest w pełni gotowane (stanie się nieprzezroczyste i płatki łatwo widelcem, gdy jej zrobić), O 15-25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
Cukierki W Czekoladzie
3
Posypać pozostałą 1 łyżkę natki pietruszki na wierzchu i podawać ze świeżą cytryną do wyciśnięcia na wierzchu.000356podziel się na Pinterest0podziel się ze znajomymi
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
4
Imię I Nazwisko
5
Twój E-Mail
6
Adres E-Mail Odbiorcy
7
Wpisz wiadomość przeczytałem ten artykuł i uważam, że jest bardzo interesujący, pomyślałem, że może to być coś dla ciebie. Artykuł nosi tytuł
8
Pieczona ryba z polewą Okruchową i znajduje się w http://www.anediblemosaic.com/baked-fish-with-crumb-topping/.Captcha
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.