Pieczona ryba z cytryną to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian przepis z 35 porcjami. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 33 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwki, sól koszerna i pieprz, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Cytrynowa Ryba Pieczona, Pieczona ryba z oliwkami i cytryną, oraz Filety Rybne Pieczone Cytryną.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 450 F. W średniej misce, połączyć ziemniaki, cukinia, szalotki, olej, łyżeczka soli i łyżeczka pieprzu.Podzielić warzywa między 4 12-do 15-calowych kawałków pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Umieść rybę na każdym stosie warzyw i top z plasterkami cytryny, oliwkami i tymiankiem.Złóż pergamin nad rybą, a następnie uszczelnij każdą paczkę, wykonując małe nakładające się fałdy wzdłuż krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Ciasto Kukurydziane
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Umieścić na 2 blach do pieczenia i piec przez 20 minut.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Skyfall Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.