Pieczona Ryba Kreolska
Pieczona ryba Creole może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,13 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 413 kalorii. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Mieszanka mielonego pieprzu, ryżu, sosu chili i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Pikantne pieczone ryby i frytki z kreolskim ketchupem, Filety Z Ryb Kreolskich, oraz Kreolska Zupa Rybna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C). Lekko masło 9x13 cala naczynia do pieczenia. W rondlu doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodać ryż i wymieszać. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 20 minut.
W holenderskim piekarniku roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek. Gotować do miękkości około 4 protokół.
Dodać seler i pieprz. Gotować przez 3 minuty. Nie brązowy dodać mąkę i dobrze wymieszać. Gotować przez 3 minuty.
Wymieszać z mlekiem i doprowadzić do wrzenia. Doprawić solą, pieprzem i ostrym sosem. Wymieszać z sosem chili. Smak i dostosować przyprawy.
Umieść ryż na dnie przygotowanej patelni. Filety rybne układamy na ryżu w jednej warstwie.
Pokrojone pomidory ułożyć na rybie i polać sosem.
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 20 minut lub do momentu, gdy ryba zostanie po prostu ugotowana i łatwo się płatkuje widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Mieszanka trzech wspaniałych winnic, to żywe winogrona tworzą wino przyjazne dla żywności, jasne i czyste. Szare to nie jest. kwas z gruszką, sorbetem cytrynowym, przyprawami i jaśminem sprawia, że usta są pełne wody i ręce się trzęsą.