Pieczona Rozmarynowa Pierś Z Indyka

Pieczona Rozmarynowa Pierś Z Indyka
Pieczona rozmaryn pierś indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.99 za porcję. Jedna porcja zawiera 556 kalorii, 99g białka, oraz 15 g tłuszczu. Mieszanka piersi z indyka, masło, szałwia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rozmaryn Pomarańcza Pieczona Pierś Z Indyka, Pieczona Cytryna Rozmaryn Split Pierś Z Indyka, oraz Rozmaryn Pierś Z Indyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. w małej misce, połączyć zmiękczone masło, rozmaryn, czosnek, szałwia, suszona musztarda, skórka pomarańczowa, sól i pieprz. Ostrożnie wyjmij skórę z piersi indyka i natrzyj połowę przyprawionego masła bezpośrednio na piersi. Resztę przyprawionego masła natrzeć na skórę. Pierś indyka obficie doprawić solą i pieprzem. Warzywa rozsypać na dnie patelni na tyle dużej, aby pomieścić indyka. Na patelni ułożyć pierś z mięsa. Piecz przez około 2 godziny lub do momentu, gdy natychmiastowy odczyt termometru włożony w najgrubszą część piersi zarejestruje 160 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Przełożyć indyka na deskę do krojenia i namiot luźno z folią na 20 minut. Wyrzeźbić pierś i podawać z sokami z patelni. Rezerwa resztki na pieczone w piecu kanapki z indykiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia44
Magazyn