Pieczona polędwiczka wieprzowa z warzywami

Pieczona polędwiczka wieprzowa z warzywami
Need a danie główne bezglutenowe? Pieczona Polędwica wieprzowa z warzywami może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.61 za porcję. Jedna porcja zawiera 312 kalorii, 28g białka, oraz 14g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, mieszanka czosnek-pieprz, cukinia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polędwiczki wieprzowe z pieczonymi warzywami, Pieczona Polędwica wieprzowa z warzywami, oraz Polędwiczki wieprzowe z pieczonymi warzywami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 218°. natrzeć olejem wieprzowinę; posypać mieszanką czosnkowo-pieprzową. W ungreased 15x10x1-calowy patelni, umieścić wieprzowinę. Włóż żaroodporny termometr do mięsa poziomo do środka najgrubszej części wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Ziemniaki i cukinię pokroić na pół wzdłuż. Ziemniaki, cukinię i cebulę ułożyć wokół wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
CukiniaCukinia
CebulaCebula
WieprzowinaWieprzowina
3
Masło skropić warzywami, posypać tymiankiem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
TymianekTymianek
SólSól
4
Pieczemy od 30 do 40 minut, aż termometr wskaże 160 ° F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
5
Wieprzowinę pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
6
Podawać z warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które można spróbować jest Alma De Los Andes Reserva Malbec. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Alma de Los Andes Reserva Malbec
Wyselekcjonowane winogrona z Agrelo i Uco Valley są poddawane długiej maceracji i 12-miesięcznej obróbce dębu, aby uzyskać ten pyszny, intensywnie owocowy Malbec z nutami borówki i boysenberry z nutą mineralności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn