Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem Rodzynkowo-imbirowym

Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem Rodzynkowo-imbirowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj pieczonej polędwicy wieprzowej z sosem Rodzynkowo-imbirowym. Jedna porcja zawiera 244 kalorie, 31g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.39 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz rosół z kurczaka, skrobię kukurydzianą, polędwicę wieprzową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona polędwiczka wieprzowa z sosem brzoskwiniowym imbirowym, Polędwiczki wieprzowe w sosie Śliwkowo-imbirowym, oraz Polędwiczki wieprzowe z kolendry w sosie marchewkowo-imbirowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
2
Schab zalać olejem, doprawić solą i pieprzem. W dużej, nonstick żaroodpornej patelni, gotować wieprzowinę na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane na całym, 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3
Przenieś patelnię do piekarnika i piecz przez około 18 minut, obracając dwa razy, aż do natychmiastowego odczytu termometru włożonego w najgrubszą część mięsa rejestruje 14
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Przełożyć wieprzowinę na deskę do rzeźbienia i odstawić na 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
5
Dodaj sok jabłkowy, bulion, sos sojowy, rodzynki i imbir do tej samej patelni i doprowadzić do wrzenia. Gotować, aż płyn zmniejszy się o połowę, 4 protokół. Wymieszać w zawiesinie skrobi kukurydzianej i gotować, mieszając, aż wystarczająco grube, aby pokryć łyżkę, o 30 sekund; usunąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Pieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, PrzyciętaPieczeń Z Polędwicy Wieprzowej, Przycięta
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
6
Wyrzeźbić wieprzowinę i ułożyć na talerzach. Wszystkie soki wymieszać w sosie do patelni. SOS polać wieprzowiną i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 109 dolarów za butelkę.
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Susana Balbo Nosotros Single Vineyard Nomade Malbec
Nieprzezroczysty fioletowy kolor powłoki szklanej, ma intrygujący nos Tasty oak, mineral, lukrecja, lawenda, egzotyczne przyprawy i różne czarne owoce. Gęsty, bogaty i zmysłowy na podniebieniu, jest to pełne piękno. Parowanie: dobrze pasuje do grillowanych lub pieczonych mięs, takich jak wołowina lub jagnięcina, przepiórki nadziewane kiełbasą lub inne wspaniałe połączenie mięsa, które możesz wymarzyć.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn