Pieczona Podeszwa Ze Szparagami

Pieczona Podeszwa Ze Szparagami
Pieczona podeszwa ze szparagami to Wegetariańskie przepis z 35 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 11 kalorii. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Udaj się do sklepu i odebrać szparagi, sok z cytryny, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pieczona Sola i Prażone szparagi z sezamem, Pieczony filet z soli, oraz Filety Z Soli Pieczonej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piec ryby i szparagi
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzej piekarnik do 204°. masło płytkie 9-na-13-calowe naczynie do pieczenia.Szparagi układamy w jednej warstwie w przygotowanym naczyniu i lekko doprawiamy solą. Filety rybne przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem i układamy na szparagach.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filety RybneFilety Rybne
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Piec, aż filety zaczną się łuszczyć na końcach ogona, a szparagi będą delikatne-chrupiące, około 7 minut, w zależności od grubości filetów.Zrobić sos
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Tymczasem w rondlu na małym ogniu roztopić masło ze skórką cytrynową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Ubić mąkę i gotować, ubijając, aż mieszanina zacznie się barwić, około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Dodać bulion i sok z cytryny i energicznie ubijać, aby rozbić grudki. Gotować sos, ubijając od czasu do czasu, aż gruby, o 5 protokół. Doprawić solą i pieprzem.Filety rybne i szparagi podzielić między poszczególne talerze, polać sosem filety i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filety RybneFilety Rybne
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
7
Służy 4.Adaptacja serialu Williams-Sonoma food Made Fast, Seafood, autorstwa Jaya Harlowa (Oxmoor House, 2007).
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
TrudnośćTwardy
Gotowe W27 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn