Pieczona Pierś Z Kaczki Na Patelni

Pieczona Pierś Z Kaczki Na Patelni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj zapiekanej piersi z kaczki. Jedna porcja zawiera 1015 kalorii, 17g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.68 za porcję. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz piżmowe piersi kaczki, złote ziemniaki yukon, rozmaryn i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Pierś Z Kaczki Z Granatu, Pieczona Pierś Kaczki Bez Skóry, oraz Pieczona Pierś Z Kaczki Z Wiśniami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: ciężka patelnia żaroodporna z dnem 6-calowa Patelnia żeliwna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Ostrym nożem przebić tłuszcz piersi kaczki w krzyżowy wzór. Kaczkę doprawić solą i pieprzem. Rozgrzej ciężką patelnię żaroodporną na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Umieść piersi kaczki, strona tłuszczu w dół, na patelni do renderowania tłuszczu, o 6 protokół. Rezerwowy tłuszcz kaczki. Obrócić piersi kaczki i zapiekać przez 1 minutę. Włącz stronę tłuszczu w dół ponownie i umieścić patelnię do piekarnika do pieczenia przez 7 do 9 protokół, aż piersi są średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Niech piersi kaczki odpocząć przez 5 minut, a następnie cienko pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
6
Ziemniaki zetrzeć na tarce i wycisnąć nadmiar płynu rękami. Wrzucić ziemniaki z roztopionym masłem, rozmarynem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
7
Podgrzać 1 łyżkę tłuszczu z kaczki w 6-calowej żeliwnej patelni na średnim ogniu. Naciśnij trochę mieszanki ziemniaków do gorącej patelni, aby ciasto o grubości 1/4 cala. Zmniejszyć ogień do średniej i gotować, aż rosti jest złoty kolor, o 5 protokół. Odwróć rosti na patelni i dodaj więcej tłuszczu z kaczki. Kontynuuj gotowanie do złotego i chrupiącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi1 Funt Wytrzymałych Zielonych Warzyw, Takich Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepa Lub Liście Buraka, Przycięte łodygi
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Umieść gotową rosti na nieotynkowanej blasze do pieczenia i kontynuuj gotowanie reszty mieszanki ziemniaków. Podgrzać rosti w piekarniku 400 stopni F przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Połącz brązowy cukier, ocet malinowy, ocet winny czerwony i ocet winny biały w średnim garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny BiałyOcet Winny Biały
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
10
Umieścić na średnim ogniu i wymieszać, aby rozpuścić brązowy cukier. Dusić przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, PosiekanaPółsłodka Lub Niesłodzona Czekolada, Posiekana
11
Dodaj jagody, cebulę, zielony pieprz, sok z cytryny i imbir. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu przez 45 minut lub aż zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec przypaleniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)1/2 Szklanki Uprażonych Posiekanych Orzechów Pekan (odłożyć 1 łyżkę Do Dekoracji)
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
12
Chutney będzie przechowywać przez kilka tygodni w lodówce w hermetycznym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn