Pieczona Pierś Z Indyka Natarta Ziołami

Pieczona Pierś Z Indyka Natarta Ziołami
Pieczona pierś z indyka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 57g białka, oraz 19g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $3.96 za porcję. Jeśli masz połówki piersi indyka, ząbki czosnku, liście rozmarynu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Herb & Spice Przetarta Pierś Z Indyka Z Grilla, Grill-pieczone zioła-potarte piersi indyka, oraz Ziołowa Pieczona Pierś Z Indyka.

Instrukcje

1
Spłucz indyka i dokładnie osusz papierowymi ręcznikami. Natrzeć każdą pierś na całej powierzchni (w tym pod skórą)z 2 łyżki oliwy z oliwek i 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Cała TurcjaCała Turcja
SólSól
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Umieścić w dużym naczyniu, przykryć luźno i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
3
Rozgrzej piekarnik do 218° i ułóż stojak na środku. W międzyczasie połączyć pozostałe 4 łyżki oliwy z oliwek, Pozostałe 1 łyżka soli, czosnek, rozmaryn, nasiona kopru włoskiego, ziarna pieprzu i skórka z cytryny w maszynce i proces, aż mieszanina jest Gruba pasta, skrobanie w dół boki miski co najmniej raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona Kopru WłoskiegoNasiona Kopru Włoskiego
PieprzPieprz
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
PiekarnikPiekarnik
4
Wyjąć piersi indyka z lodówki i przetrzeć pastą (również pod skórę).
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
5
Odstawić w temperaturze pokojowej, podczas gdy piekarnik nagrzewa się, około 30 minut.Na patelni do pieczenia wyposażonej w stelaż układamy piersi indyka (upewniając się, że mięso nie jest zatłoczone, a piersi nie dotykają). Piecz, aż skóra zacznie się złocić, około 30 minut. Zmniejszyć ogień do 191° i piec, aż temperatura wewnętrzna indyka osiągnie 160 ° F i soki uruchomić jasne po przekłuciu widelcem, o 40 do 50 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z IndykaPierś Z Indyka
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Pozwól Turcji odpocząć co najmniej 10 minut przed rzeźbieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała TurcjaCała Turcja
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn