Pieczona Pierś Indyka Z Ziołami

Pieczona Pierś Indyka Z Ziołami
Pieczona pierś z indyka z ziołami wymaga ok. 5 godzin i 15 minut od początku do końca. Ten przepis służy 18. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 44g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz masło, granulki bulionu z kurczaka, pierś z indyka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj pieczona pierś z indyka z boczkiem i ziołami, Tłoczone zioła i przyprawy pierś z indyka, dynia-cukinia Muffin Stuffin ' with Chipotle Gravy, oraz Jedz Indyka! Pierś Z Indyka Pieczona W Czosnku dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Poluzuj skórę z mięsa piersi indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Pierś z indyka włożyć do dużego garnka lub piekarnika z pokrywką i polać mięso bulionem z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wymieszać roztopione masło z granulkami bulionu z kurczaka, szałwią, cząbrem, rozmarynem i tymiankiem w misce. Unieść rozluźnioną skórę i wlać pod skórę nieco ponad połowę mieszanki maślano-ziołowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Granulki Bulionowe Z KurczakaGranulki Bulionowe Z Kurczaka
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Wlać pozostałą mieszaninę ziół na skórę. Przykryj garnek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
6
Pieczeń w nagrzanym piekarniku przez 3 godziny; Odwróć pierś z indyka i piecz jeszcze 1 godzinę; Odwróć ponownie i piecz, aż soki będą jasne i natychmiastowy odczyt termometru mięsnego włożony w najgrubszą część piersi, nie dotykając kości, czyta 180 stopni F (80 stopni C), 1 dodatkową godzinę (5 godzin w sumie). Podsmaż indyka z kapiącą patelnią i odstaw 5 do 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połowa Piersi Indyka Ze SkórąPołowa Piersi Indyka Ze Skórą
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia19
Magazyn