Pieczona Papryka Czerwona-Pesto
Pieczona papryka czerwona-Pesto Spread może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 96g białka, 259g tłuszczu, oraz w sumie 2857 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 1 i kosztuje 10,24 zł za porcję. Mieszanka parmezanu, philadelphia cream cheese, polly-o oryginalny ser ricotta, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czyste Jedzenie Pieczonej Czerwonej Papryki I Pesto Z Orzecha Włoskiego, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 163°. Beat twarogu i sera ricotta w średniej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać jajka, po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym dodaniu.
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
Wlać do 9-calowego talerza ciasta.
Piec 50 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Całkowicie fajne. Kryć się.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc.
Odstawić w temperaturze pokojowej 15 min. przed podaniem lekko zmiękczyć.
Podawać z różnymi krakersami.