Pieczona Melasa piersi z kurczaka z smażonym Chardą Szwajcarską
Pieczona Melasa piersi z kurczaka ze smażoną Chardą Szwajcarską to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 577 kalorii, 44g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bagietki, koszernej soli i pieprzu, przyprawa jerk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 82%. Spróbuj Pieczona Melasa piersi z kurczaka z smażonym Chardą Szwajcarską, Sautéed Swiss Chard, oraz Chard Szwajcarski Smażony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brojler na ciepło. Poklep kurczaka do sucha ręcznikami papierowymi, Funt do równej grubości i umieścić na patelni brojlerów. W małej misce połączyć ketchup, melasę, 1 łyżkę oleju, przyprawę jerk, 1/4 łyżeczki soli i 3 łyżki wody.
Posmaruj kurczaka odrobiną glazury. Broil, szczotkowanie od czasu do czasu, aż gotowane przez, o 9 protokół. Wyrzucić pozostałą glazurę.
Chleb posmarować 1 łyżką oleju i posypać czosnkiem. Broil aż chrupiące, 1 1/2 protokół. Chleb kroimy w poprzek. Tymczasem, rozgrzać pozostały olej na dużej patelni na średnim ogniu, dodać szalotki, i gotować, mieszając, przez 4 protokół.
Dodać chard, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu i gotować, aż zwiędną i miękkie, o 5 protokół. Podziel kurczaka, chard, i chleb wśród poszczególnych talerzy.