Pieczona Melasa piersi z kurczaka z smażonym Chardą Szwajcarską

Pieczona Melasa piersi z kurczaka z smażonym Chardą Szwajcarską
Pieczona Melasa piersi z kurczaka ze smażoną Chardą Szwajcarską to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 577 kalorii, 44g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bagietki, koszernej soli i pieprzu, przyprawa jerk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać bagietkę, można śledzić to danie główne z Budyń z bagietką i masłem jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 82%. Spróbuj Pieczona Melasa piersi z kurczaka z smażonym Chardą Szwajcarską, Sautéed Swiss Chard, oraz Chard Szwajcarski Smażony dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Brojler na ciepło. Poklep kurczaka do sucha ręcznikami papierowymi, Funt do równej grubości i umieścić na patelni brojlerów. W małej misce połączyć ketchup, melasę, 1 łyżkę oleju, przyprawę jerk, 1/4 łyżeczki soli i 3 łyżki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa JerkPrzyprawa Jerk
3/4 łyżeczki Melasy3/4 łyżeczki Melasy
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Posmaruj kurczaka odrobiną glazury. Broil, szczotkowanie od czasu do czasu, aż gotowane przez, o 9 protokół. Wyrzucić pozostałą glazurę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
3
Chleb posmarować 1 łyżką oleju i posypać czosnkiem. Broil aż chrupiące, 1 1/2 protokół. Chleb kroimy w poprzek. Tymczasem, rozgrzać pozostały olej na dużej patelni na średnim ogniu, dodać szalotki, i gotować, mieszając, przez 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać chard, 1/2 łyżeczka soli, i 1/4 łyżeczka pieprzu i gotować, aż zwiędną i miękkie, o 5 protokół. Podziel kurczaka, chard, i chleb wśród poszczególnych talerzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, PodzielonyRozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
(duża Tuba)(duża Tuba)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia53
Magazyn