Pieczona mała rzepa z winegretem Pietruszkowo-musztardowym
Pieczona mała rzepa z Pietruszkowo-musztardowym winegretem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 153 kalorie, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 1 godzina. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskimi liśćmi, szalonkę, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mała rzepa i endywia w sosie miodowo-musztardowym, Pieczona mała rzepa z masłem Miso i smażonymi jajkami, oraz Małe buraczki z pietruszką i miętą winegret.
Instrukcje
W misce, ubić ocet z musztardą, szalotka, pietruszka i 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Doprawić winegret solą i pieprzem.
Rozgrzać blachę do pieczenia w piekarniku.
Pokrój rzepę na pół przez łodygi; ćwiartuj je, jeśli są duże. W dużej misce, wrzucić rzepy z pozostałą 1/4 szklanki oleju i doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż rzep na rozgrzanej blasze i piecz przez około 18 minut, do miękkości.
Przełożyć rzep na talerz i ostudzić.
Skropić winegretem i podawać.