Pieczona marchewka i pasternak z zwiędłym Radicchio
Pieczona marchewka i pasternak z zwiędłym Radicchio to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Ta przystawka ma 352 kalorie, 4G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 2,56 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, oliwę z oliwek, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 91%. Podobne przepisy to Pieczony Pasternak I Marchew, Pieczona Marchewka I Pasternak, oraz Pieczona Marchewka I Pasternak.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Wrzucić marchew i pasternak z oliwą z oliwek, sól, miód i cayenne.
Umieść je na tacy i piecz przez 20 do 25 minut.
Wrzucić radicchio z oliwą z oliwek i soli i umieścić na małej tacy blachy.
Dodaj do piekarnika z marchewką i pasternakiem przez 10 minut.
Połączyć marchew, pasternak i radicchio i wrzucić ze szczypiorkiem.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.