Pieczona letnia Kabaczek z pietruszką

Pieczona letnia Kabaczek z pietruszką
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, pierwotna i przyjazna dla fodmap przystawka? Pieczona letnia Squash z pietruszką może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka pietruszki, soli, cukinii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona w piecu Kabaczek z czosnkiem i pietruszką, Pieczona dynia z żołędzi z granatem i pietruszką, oraz Pieczony okoń morski z letnim squashem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Na patelni z galaretką ułożyć cukinię i żółtą Kabaczek; posypać solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółtySquash żółty
CukiniaCukinia
GalaretkaGalaretka
RolkaRolka
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Piec w 425 przez 17 minut lub do chrupkiego-miękkie. Wrzucić posiekaną świeżą natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Pietruszkaświeża Pietruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia26
Magazyn