Pieczona Kuropatwa z winogronami w Sauternes może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 172g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1532 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $13.92 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka rosołu z kurczaka, oliwa z oliwek, szalotka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczony kurczak z winogronami, Pieczony kurczak z winogronami, oraz Pieczony Bażant Z Winogronami I Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby rozpocząć sos, połączyć Wino i winogrona i odstawić na co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Winogrona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
2
Odetnij piersi z kuropatw. Doprawić solą i pieprzem. Na każdą pierś umieść plasterek masła i liść szałwii na spodniej stronie i zawiń w 1 plasterek boczku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1/2 Gałązki Rozmarynu
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodać piersi i gotować, obracając raz, o 3 protokół, aż rumiane z obu stron.
5
Umieścić w naoliwionej patelni do pieczenia, skórą do góry; odstawić. Pozostawić tłuszcz na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
6
Rozgrzej piekarnik do temperatury 191° (190C). Aby kontynuować sos, dodać szalotki na patelni i gotować około 2 protokół, aż zmięknie. Odcedź wino na patelnię, zachowując winogrona. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aby zmniejszyć do 1/3 szklanki. Wymieszać wywar i gotować, aż ponownie zmniejszy się do 1/3 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
Winogrona
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki