Pieczona kukurydza i czosnek Salsa (południowy zachód)
Pieczona kukurydza i czosnek Salsa (południowy zachód) jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 54 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, sól, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Southwest Corn Salsa, Południowo-zachodnia czarna fasola, kukurydza i Salsa z awokado, oraz Southwest Veggie Burgers z czarną fasolą i salsą kukurydzianą dla podobnych receptur.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Piwnice Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir z 4.8 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.