Pieczona Krówka Orzechowa
Need a deser bezglutenowy? Pieczona Krówka z orzechami pekan może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 81 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 15. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Mieszanka ekstraktu z wanilii, półsłodkie kęsy czekoladowe, Pianki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Pecan Pie Fudge, Pecan Fudge Pie, oraz Słodkie ziemniaki Pecan Pie pączki z pieczonym Pecan Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połówki orzechów pekan namoczyć w wodzie, aby pokryć 20 minut; dobrze spuścić.
Posypać 2 Łyżki. sól równomiernie na dnie galaretki 15 x 10 cali. Ułóż orzechy pekan w jednej warstwie na patelni; posypać równomiernie 2 łyżkami. sól.
Umieść orzechy pekan w gorącym piekarniku i wyłącz piekarnik.
Odstawić do piekarnika 1 godzinę i 30 minut. Wrzucić pekan w sitku, aby usunąć nadmiar soli. Grubo posiekać pekan i ostudzić.
W dużym ciężkim rondlu na średnim ogniu zagotować cukier, odparowane mleko i masło; gotować, stale mieszając, aż termometr cukierkowy zarejestruje 234 (około 7 minut).
Zdjąć z ognia; wymieszać Pianki i kęsy czekoladowe, aż będą gładkie. Wymieszać 2 łyżeczki. wanilia i posiekane orzechy pekan.
Wlać do maślanej 8-calowej kwadratowej patelni; całkowicie ostudzić.
Pokroić na 1-calowe kwadraty.