Pieczona flądra z koperkiem i kremem kaparowym

Pieczona flądra z koperkiem i kremem kaparowym
Pieczona flądra z koperkiem i kremem kaparowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz pod ręką pieprz, koperek, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona flądra z masłem ziołowo-kaparowym, Krem Koperkowo-Kaparowy, oraz Suwaki do ciasta krabowego z kremem koperkowo-kaparowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Filety posypać równomiernie pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
3
Umieść rybę na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
4
Piec w temperaturze 425 przez 10 minut; posypać równomiernie koperkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Piec dodatkowe 2 minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Podczas gdy ryba piecze, połączyć śmietanę i kapary w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
KaparyKapary
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Umieść rybę na talerzu. Wycisnąć 1 cytrynowy klin na każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
RybyRyby
8
Podawać z kremem kaparowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn