Pieczona flądra może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 6,85 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 43g białka, oraz 16G tłuszczu. 43 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jeśli masz pod ręką filety, rosół z kurczaka, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pełnoziarnistą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Apple Crumble jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczona Flądra, Chrupiąca Pieczona Flądra, oraz Chrupiąca Pieczona Flądra.
Instrukcje
1
Posypać zieloną cebulę i grzyby do 13-in. x 9-po. x 2-po. naczynie do pieczenia pokryte nieprzywierającym sprayem do gotowania. Ułóż ryby na warzywach, nakładając najgrubszy koniec filetów na cienki koniec.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Posypać majerankiem, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Majeranek
3
Na rybę wlać wino lub bulion i sok z cytryny. Przykryć serem i bułką tartą; skropić masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Piec, Odkryte, w temperaturze 400 stopni F przez 10-12 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Menage Trois Limelight Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 11 dolarów za butelkę.