Pieczona fasolka szparagowa pod wpływem impulsu
Pieczona fasolka szparagowa na impuls może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury przystawki. Ten przepis służy 4 i kosztuje 33 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 128 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 23 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, sól koszerna, świeżo popękany pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez SippitySup. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 21%. Spróbuj Sałatka z pieczonego kalafiora z fasolką szparagową i pomidorkami koktajlowymi, One Pot Camping Wasabi Plum Roast Beef & Green Beans, oraz Pieczona pierś z indyka z ziemniakami, fasolką szparagową i sosem z musztardy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 375 F.
Połącz fasolkę szparagową, szalotki, czosnek, tymianek i rozmaryn w dużej misce.
Dodać olej i wrzucić, aż dobrze pokryte.
Ułożyć fasolę i szalotki się na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia tak płaskie, jak to możliwe; doprawić solą i pieprzem. Upiec fasolę, obracając je co 15 minut lub tak, aby zapobiec przyklejeniu (dodać więcej oleju w razie potrzeby). Kontynuuj pieczenie, aż zwiędną, pomarszczone i rumiane na brzegach, o 45 protokół.Jak to: jak Ładowanie...