Pieczona fasola szparagowa i szalotka

Pieczona fasolka szparagowa i szalotki może być tylko przystawką, której szukasz. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 0g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 2 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka świeżo popękanego pieprzu, liści tymianku, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez SippitySup. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona fasola szparagowa i szalotka, Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Fasolka szparagowa z prażoną kukurydzą i zieloną cebulką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej. Rozgrzej piekarnik do 375 F.
Połącz fasolkę szparagową, szalotki, czosnek, tymianek i rozmaryn w dużej misce.
Dodać olej i wrzucić, aż dobrze pokryte.
Ułożyć fasolę i szalotki się na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia tak płaskie, jak to możliwe; doprawić solą i pieprzem. Upiec fasolę, obracając je co 15 minut lub tak, aby zapobiec przyklejeniu (dodać więcej oleju w razie potrzeby). Kontynuuj pieczenie, aż zwiędną, pomarszczone i rumiane na brzegach, o 45 protokół.