Pieczona Dynia Żołędziowa

Pieczona Dynia Żołędziowa
Need a wegetariańska przystawka? Pieczone Acorn Squash może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.84 za porcję. Jedna porcja zawiera 763 kalorie, 4G białka, oraz 47 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, brązowy cukier, pierogi squash, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 31%. Podobne przepisy to Pikantny filet z dorsza z sosem kokosowo-Squashowym na prażonym Żołędziu, Pieczona Dynia Z Żołędzi Z Risotto Do Squasha, oraz Pieczona Dynia Żołędziowa.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Podzielić dynię na pół przez równik i zeskrobać nasiona łyżką. Ułóż połówki squasha, pokrój boki w górę, na blasze do pieczenia i posyp solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
W razie potrzeby skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia. Jeśli squash są bardzo duże, pokroić wzdłuż na ćwiartki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Extra VirginOliwa Z Oliwek Extra Virgin
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
4
W misce masło śmietankowe z cukrem i likierem migdałowym. Za pomocą pędzla lub łyżki pokryj ścięte boki każdej połowy dyniowca masłem i nałóż 2 liście szałwii na każdą z nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
LikierLikier
MigdałyMigdały
MasłoMasło
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
KremKrem
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
5
Posypać pokruszonymi ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
6
Piec do miękkości, 30 do 35 minut, fastrygowanie co 15 minut z pozostałym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn