Pieczona dynia i szparagi lasagne

Pieczona dynia i szparagi lasagne
Pieczona dynia i szparagowa Lasagna może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. To danie główne ma 510 kalorii, 18g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.42 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 11 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest dostarczany przez SippitySup. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz oliwę z oliwek, liście tymianku, arkusze lasagne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać dynię, można śledzić to danie główne z Desery Dyniowe: Pumpkin Cream Puffs jako deser. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Boxing Day świąteczna pieczona dynia i ser Lasagne-Lasagna, Lasagna Szparagowa, oraz Lasagne Z Szynką Szparagową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wstępnie podgrzać piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Kawałki dyni wyłożyć na blachę i wymieszać z oliwą, czosnkiem, cebulą, połową szałwii i tymiankiem oraz gałką muszkatołową. Doprawiamy solą i pieprzem, następnie pieczemy w piekarniku do miękkości i złocistości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wyjmij z piekarnika i pozostaw do ostygnięcia (ale trzymaj piekarnik włączony). Wyrzucić czosnek i umieścić mieszaninę w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Dodać szczypiorek i ricottę i wszystko razem rozgnieść.Tymczasem gotować arkusze lasagne w dużym garnku z osolonej wrzącej wody, aż tylko al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Odcedzić i gotować pod bieżącą wodą. Lekko posmaruj arkusze olejem po obu stronach, aby nie sklejały się i połóż je na talerzu.Olej lub masło naczynie do pieczenia i wlać trochę śmietany do bazy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Umieścić 2 arkusze lasagne na śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
7
Rozprowadzić część mieszanki dyni na wierzchu i rozsypać z kilkoma szparagami, następnie z pozostałą szałwią i grasicą, a następnie grana padano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grana PadanoGrana Padano
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
8
Dodaj więcej śmietany i lasagne arkuszy i kontynuować warstw. Top z ostatnich kawałków lasagne, Pozostałe dyni, asapargus, śmietany i grana padano. Rozetrzyj z pozostałym tymiankiem i naciśnij ostatnie liście szałwii na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron LasagneMakaron Lasagne
Grana PadanoGrana Padano
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
Piec przez 30 do 40 minut, lub do złotego koloru. Odpoczynek przez 15 minut przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia20
Magazyn