Pieczona czerwona papryka z bakłażanem (Funghetto)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pieczone czerwone papryki z bakłażanem (Funghetto) spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 479 kalorii, 7G białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 2,48 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Mieszanka parmezanu, oliwy z oliwek, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony bakłażan z papryką, pomidorami i ziołami, Melanzane a funghetto (bakłażan w stylu grzybowym), oraz Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Umieść stojak piekarnika na środku piekarnika i rozgrzej do 400 stopni F. Spryskaj małe naczynie do pieczenia lub blachę do pieczenia sprayem do gotowania oleju roślinnego. Ułożyć paprykę, pokroić w bok, na blasze do pieczenia i skropić oliwą z oliwek.
Rozgrzać olej roślinny na średnim ogniu w 12-calowej patelni nonstick.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać bakłażan w partiach i gotować, często mieszając, aż złoty, 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Torebka świeżego Szpinaku
3
Odcedzić na papierowych ręcznikach i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1
Połączyć gotowane bakłażan, SOS pomidorowo-bazyliowy, oliwki, kapary, sól i pieprz w 12-calowej patelni nonstick. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Torebka świeżego Szpinaku
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Do polewy: w małej misce, połączyć bułkę tartą i parmezan.