Pieczona Czerwona Papryka Bruschetta
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać pieczoną czerwoną paprykę Bruschettan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 54 kalorie. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oleju roślinnego, pietruszki, świeżo parmezanu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Umieścić chleb na nieprzetworzonym arkuszu cookie.
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem kaparów. Łyżka do chleba.
Piec 6 do 8 minut lub aż krawędzie chleba są złotobrązowe.
Każdą kromkę chleba pokroić wzdłuż na trzy części.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Jednym z win, które można spróbować jest Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki). Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)]()
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (pół butelki)
Jest to owocowe, miękkie i typowe wino, które jest szczególnie przyjazne dla żywności.