Pieczona Czerwona Papryka
Pieczona czerwona papryka jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 46 kalorii. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, paprykę, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona czerwona papryka: dwie techniki pieczenia i sposób ich marynowania, Pieczona Papryka, oraz Pieczona Papryka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj grill do gotowania. Jeśli używasz grilla węglowego, otwórz otwory wentylacyjne na dnie grilla, a następnie lekki węgiel drzewny. Węgiel drzewny jest gorący, gdy możesz trzymać rękę 5 cali nad stojakiem przez 1 do 2 sekund. Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej palniki na wysokim, przykrytym, 10 minut, a następnie zmniejsz ciepło do umiarkowanie wysokiego.
Połóż paprykę na ich bokach na lekko naoliwionym stojaku grillowym i piecz, okazjonalnie obracając szczypcami, aż skórki zostaną poczernione, 10 do 12 minut.
Przenieść do miski, a następnie przykryć i pozostawić na parze 10 minut. Paprykę obrać i pestek (rezerwując soki), a następnie pokroić w paski o grubości 1/4 cala.
Wymieszaj paprykę (z sokami), czosnek, olej, ocet, oregano, sól morską i pieprz i marynuj 30 minut w temperaturze pokojowej.
* Jeśli sól morska jest bardzo ziarnista i kamyczkowata, zmiażdż ją za pomocą płaskiej strony dużego ciężkiego noża lub DNA ciężkiej patelni.* Jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, papryka może być pieczona na stojaku brojlerów patelni o 2 cale od ciepła 10 do 20 minut.* Paprykę można prażyć i pokroić w paski (ale nie marynować) 2 dni wcześniej i schłodzić, przykryć.