Pieczona cukinia i ziemniaki z skórką z parmezanu
Pieczona cukinia i ziemniaki z skórką parmezanu może być tylko przystawką, której szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 75 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cukinię, liście rozmarynu, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona cukinia i ziemniaki z skórką z parmezanu, Pieczone przegrzebki z skórką z parmezanu, oraz Steki pieczone z ziemniakami parmezan-szałwia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać ziemniaki i gotować, aż tylko miękkie, o 8 do 10 protokół.
Odcedzić ziemniaki i ostudzić. Gdy ostygnie, pokroić ziemniaki na pół.
Umieść średni patelnię saute na średnim ogniu.
Dodać masło, czosnek, tymianek i rozmaryn i niech gotować, aż masło topi, o 2 protokół. W międzyczasie doprawić pokrojone boki cukinii i ziemniaków solą i pieprzem. Ostrożnie umieść cukinię i ziemniaki pokrojone bokiem w roztopionym maśle.
Niech gotować, aż złoty kolor, o 12 do 15 protokół.
Rozgrzej brojlery. Blachę do pieczenia wyłożyć folią.
Umieść rumianą cukinię i ziemniaki na blachę do pieczenia pokrojoną bokiem.
Posypać wierzch parmezanem.
Miejsce w brojlerze, aż ser będzie złoty kolor, o 4 protokół.
Przełożyć na talerz i podawać.