Pieczona cukinia i ziemniaki z skórką z parmezanu

Pieczona cukinia i ziemniaki z skórką z parmezanu
Pieczona cukinia i ziemniaki z skórką parmezanu może być tylko przystawką, której szukasz. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 75 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz cukinię, liście rozmarynu, sól koszerna i pieprz oraz kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczona cukinia i ziemniaki z skórką z parmezanu, Pieczone przegrzebki z skórką z parmezanu, oraz Steki pieczone z ziemniakami parmezan-szałwia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać ziemniaki i gotować, aż tylko miękkie, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
3
Odcedzić ziemniaki i ostudzić. Gdy ostygnie, pokroić ziemniaki na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4
Umieść średni patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodać masło, czosnek, tymianek i rozmaryn i niech gotować, aż masło topi, o 2 protokół. W międzyczasie doprawić pokrojone boki cukinii i ziemniaków solą i pieprzem. Ostrożnie umieść cukinię i ziemniaki pokrojone bokiem w roztopionym maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
6
Niech gotować, aż złoty kolor, o 12 do 15 protokół.
7
Rozgrzej brojlery. Blachę do pieczenia wyłożyć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
8
Umieść rumianą cukinię i ziemniaki na blachę do pieczenia pokrojoną bokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
9
Posypać wierzch parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
10
Miejsce w brojlerze, aż ser będzie złoty kolor, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
11
Przełożyć na talerz i podawać.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn