Pieczona brukselka z migdałami i Pecorino

Pieczona brukselka z migdałami i Pecorino
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać pieczone brukselki z migdałami i Pecorino spróbować. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 358 kalorii. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką pieprz, brukselkę, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczona brukselka z boczkiem i migdałami, Cynamonowa pieczona brukselka z prażonymi migdałami, oraz Pieczona brukselka Z Redukcją balsamiczną, kozim serem i migdałami {bezglutenowa, niskowęglowodanowa + Super prosta} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 260° i ułóż stojak na środku. Podczas gdy piekarnik jest ogrzewanie, umieścić migdały na blasze do pieczenia i tosty, aż pachnące, o 4 do 6 protokół. Grubo posiekać i odstawić na bok (zarezerwować blachę do pieczenia).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Brukselkę i olej umieścić w dużej misce, doprawić solą i pieprzem, a następnie wymieszać, aby równomiernie pokryć. Ułóż brukselkę wyciętą bokiem w jednej warstwie na zarezerwowanej blasze do pieczenia (zarezerwuj miskę). Pieczeń, mieszając około połowy czasu gotowania, aż rumiane i po prostu miękkie, o 20 do 25 minut w sumie. (Jeśli Twoje brukselki są małe, sprawdź je po 10 minutach i dostosuj czas gotowania w razie potrzeby.)
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Brukselkę przełożyć do zarezerwowanej miski i odstawić do ostygnięcia na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Dodać prażone migdały, ser, i sok z cytryny i wrzucić do połączenia. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia67
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn