Pieczona brukselka z jabłkami, złotymi rodzynkami i orzechami włoskimi

Need a jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka? Pieczona brukselka z jabłkami, złotymi rodzynkami i orzechami włoskimi może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 177 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 202 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Boże Narodzenie. Mieszanka orzechów włoskich, złote rodzynki, kalafior i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest niesamowite. Spróbuj Brukselka ze złotymi rodzynkami, Smażona brukselka z boczkiem i złocistymi rodzynkami, oraz Ciepła Sałatka Orzo Z Brukselką I Złotymi Rodzynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Na przygotowaną blachę rozprowadzić brukselkę, kalafior, jabłka i cebulę; skropić oliwą z oliwek. Doprawić solą i czarnym pieprzem; mieszać aż do równomiernego pokrycia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż brukselka i kalafior będą miękkie, 20 do 25 minut.
Mieszankę brukselki przenieść do miski. Złożyć rodzynki i orzechy włoskie; skropić winem. Wrzuć do płaszcza.