Pieczona Alaska

Pieczona Alaska
Need a bezglutenowa, bezmleczna i przyjazna dla fodmap przystawka? Pieczona Alaska może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 75 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Jeśli masz białka, lody truskawkowe superpremium, ciasto funt, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis jest lubiany przez 296 smakoszy i kucharzy. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczona Alaska, Pieczona Alaska, oraz Pieczona Alaska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój mrożone ciasto poprzecznie na plastry o grubości 1/2 cala. Dno linii 9-calowy talerz ciasto z plasterkami ciasta, niektóre połówki lub pokroić na kawałki, aby wypełnić luki. Połowę pozostałych plastrów ciasta wzdłuż i umieścić wokół krawędzi płyty. Załatać wszelkie otwory z kawałkami pozostałych plastrów ciasta. (Może zostać kilka plastrów.)
2
Z lodów wyciąć papierowe pojemniki i pokroić każdy kufel na 3 rundy. Ułóż 3 rundy w 1 warstwie na wierzchu ciasta w płytce ciasta i pokrój każdą pozostałą rundę na 6 klinów. Wypełnić dziury w warstwie lodów z niektórych klinów lodów i Kopiec pozostał w środku płyty pie. Zamrozić 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
3
Rozgrzej piekarnik do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
4
Po 20 minutach zamrożenia lodów i ciasta, ubij białka i szczyptę soli mikserem elektrycznym, aż staną się spienione, następnie dodaj sok z cytryny i dalej ubijaj, aż białka utrzymają miękkie szczyty. Stopniowo dodawać cukier, ubijając i kontynuować ubijanie, aż białka po prostu utrzymają sztywne, błyszczące szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Wyjąć bazę lodów z zamrażarki i Kopiec bezy na nim, rozprzestrzeniając się do krawędzi płyty, aby całkowicie pokryć lody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony1 Batonik Heath (1,4 Uncji), Pokruszony
10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego10 Do 20 Kropli Czerwonego Barwnika Spożywczego
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
6
Piec w środku piekarnika na złoty kolor, o 6 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
7
Podawać natychmiast.
1
* Podstawa może być zmontowana 2 dni wcześniej i zamrożona, ciasno owinięta. Zrobić bezę i po uformowaniu bazy piec 10 minut.* Białka w tym przepisie mogą nie być w pełni ugotowane. Jeśli salmonella jest problemem w Twojej okolicy, możesz użyć sproszkowanych białek jaj, takich jak tylko białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Białka JajSuszone Białka Jaj
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego6 łyżek Irlandzkiego Likieru śmietankowego
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn