Pieczeń z pierogami
Pieczeń z pierogami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.65 za porcję. Jedna porcja zawiera 588 kalorii, 43g białka, oraz 32G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 55 minut. Mieszanka oleju roślinnego, jajka, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym.
Instrukcje
Brązowy pieczeń ze wszystkich stron w gorącym oleju roślinnym w dużym piecu holenderskim na średnim ogniu; dodać mieszankę zupy, consomm, i gałązki tymianku.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 325 przez 1 godzinę i 30 minut. Wymieszać warzywa, oliwę z oliwek i pieprz.
Dodać mieszaninę do holenderskiego piekarnika, i piec 2 godziny lub aż warzywa będą miękkie.
Usuń pieczeń i warzywa, zastrzegając kapiele. Trzymaj ciepło.
W dużej misce wymieszać mąkę i kolejne 3 składniki; pokroić w masło blenderem do ciasta, aż się kruszą.
Połącz jajko z mlekiem, ubijając, aż będzie puszyste.
Dodać trzy czwarte mieszaniny jaj do suchych składników, mieszając do czasu zwilżenia suchych składników; w razie potrzeby dodać pozostałą mieszankę jajeczną, aby uformować miękkie ciasto.
Wlać zastrzeżone krople przez sitko z siatki drucianej do rondla, odrzucając ciała stałe. Zrzuć tłuszcz. Doprowadzić kapie do wrzenia na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej.
Upuść ciasto przez heaping łyżki stołowe do kapieli; przykryć i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż gotowe.
Wyjąć i podawać z pieczeni i warzyw.
Dekorować, w razie potrzeby.