Pieczeń z kasztanem i dzikimi grzybami nadziewana

Pieczeń z kasztanem i dzikimi grzybami nadziewana
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj Chestnut & wild mushroom faszerowane three-bird roast spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $14.03 za porcję. Jedna porcja zawiera 1586 kalorii, 137g białka, oraz 93g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz kurczaka, bulion z kurczaka, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Pieczeń Wieprzowa Nadziewana Grzybami, Farsz z kasztanów i dzikich grzybów, oraz Pieczona Gęś Z Dzikim Ryżem-Kasztanowy Farsz są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W przypadku farszu borowiki namoczyć w 300 ml wrzącej wody i odstawić na 20 minut, następnie odcedzić, zachować płyn i drobno posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Rozgrzać masło i smażyć szalotki przez 2 min, następnie dodać grzyby i gotować przez 3 Min więcej. Pozostawić do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
3
Wymieszać z pozostałymi składnikami farszu i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4
Umieść kurczaka, od strony piersi w dół, na desce. Użyj ostrego noża do trybowania, aby przeciąć skórę na kręgosłupie wzdłuż długości ptaka. Powoli opuść nóż po jednej stronie klatki piersiowej, pracując na długości kurczaka i trzymając się blisko kości. Podczas cięcia drugą ręką delikatnie odciągnij skórę i odsłoń ciało. Wyskakuj stawy uda i skrzydeł i przecinaj, gdzie są przymocowane do głównej tuszy. Kontynuuj cięcie boku ptaka, utrzymując nóż jak najbliżej tuszy, aż dotrzesz do grzbietu kości piersiowej, a następnie powtórz z drugą stroną.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
5
Aby całkowicie usunąć tuszę, odepnij kość żyłkową, gdzie łączy się na końcu szyi i ostrożnie przeciąć pod kością piersiową to jest miejsce, w którym skóra jest najcieńsza, więc ostrożnie odetnij, a następnie podnieś i odetnij tuszę, ponieważ nie chcesz niszczyć ani przebijać skóry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
6
Otwórz kurczaka, od strony skóry w dół, i zeskrobać czyste lub odciąć kości udowe i wszelkie inne zabłąkane kawałki kości lub chrząstki, takie jak kość życzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2 Posiekane Szalotki2 Posiekane Szalotki
7
Usuń 2 mniejsze filety, które biegną wzdłuż piersi i odstawić. Na koniec użyj większego noża do krojenia, aby odciąć stopy i końcówki skrzydeł, ale nie wyrzucaj ich.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Powtórz z bażantem, ale odetnij nogi całkowicie, aby pozostały tylko 2 piersi przymocowane przez skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
BażantBażant
9
Przeciąć Nogi na pół i zachować. Powinieneś teraz mieć kurczaka pół-bez kości, piersi bażanta, pierś z kaczki i farsz. Jeśli całe to rzeźnictwo nie spodoba, Twój rzeźnik z odrobiną Ostrzeżenia powinien być w stanie przygotować wszystkie ptaki do tego etapu dla ciebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
BażantBażant
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
10
Aby złożyć pieczeń, otwórz kurczaka, od strony skóry w dół. Umieść jedną trzecią farszu między 2 kawałkami folii spożywczej i użyj wałka do ciasta, aby rozwałkować go na płasko, tak aby pokrył powierzchnię, a następnie umieść na wierzchu kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej2 (8 Uncji) Opakowania Półsłodkiej Czekolady Do Pieczenia BAKER'S, Roztopionej
11
Pierś kaczki położyć na środku farszu, przykryć warstwą farszu, następnie dodać piersi bażanta od strony skóry w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
BażantBażant
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
12
Dodać ostatnią warstwę farszu i ułożyć na wierzchu 2 Mini filety z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
13
Włóż górną i dolną krawędź kurczaka i pociągnij dwie długie krawędzie razem. Włóż jedną krawędź na drugą, aby wszystko było zwinięte i starannie zamknięte, a następnie przewróć. Używając Sznurka rzeźnika, zawiąż kurczaka w regularnych odstępach na szerokość, a następnie zawiąż go raz na długość, aby utrzymać farsz. Wreszcie, związać nogi razem. Można przygotować do tego etapu i schłodzić do 1 dnia wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
14
Piekarnik nagrzewany do 200C / 180C wentylator / Gaz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
15
Szalotki, tymianek i marchewkę rozsypać w pieczonej puszce z nogami bażanta i końcówkami skrzydełek kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I OczyszczoneKolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
BażantBażant
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
16
Pieczeń ułożyć na warzywach i natrzeć zmiękczonym masłem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
17
Wlać wino, a następnie obficie doprawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
18
Umieść puszkę w piekarniku i gotuj przez 1 godz. 40 min, aż wszystko będzie pięknie zarumienione lub aż cyfrowy termometr do gotowania po włożeniu do środka odczyta 68C (lub więcej).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
19
Wyjąć, luźno przykryć folią i pozostawić do odpoczynku w ciepłym miejscu na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
20
Podczas pieczenia odpoczywa, zrobić sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
21
Umieść puszkę na małym ogniu, jeśli jest ognioodporna, lub przełóż zawartość do rondla, jeśli nie. Rozsypać mąkę i gotować do jasnobrązowego. Stopniowo wlać płyn do namaczania grzybów, a następnie bulion z kurczaka. Dusić wszystko razem, aż masz gładki, zagęszczony sos, dodając wszelkie soki spoczynkowe z pieczenia. Doprawić do smaku, następnie przecedzić sos przez sito do innego rondla. Gdy pieczeń spocznie, zdjąć sznurek, ostrożnie pokroić w grube plastry i posypać tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 T Pieprzu Białego W Proszku1 T Pieprzu Białego W Proszku
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia56
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn