Pieczeń Wołowa Z Balsamiczną Szkliwioną Marchewką

Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Pieczeń wołowa z balsamiczną szkliwioną marchewką może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sól koszerną, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Glazurowana Pieczeń Wołowa, Powolna Kuchenka Balsamiczna Glazurowana Pieczeń Wołowa, oraz Kanapki Z Pieczonej Wołowiny Z Balsamiczną Cebulą I Serem Pleśniowym.
Instrukcje
Umieść regały piekarnika w górnej i dolnej części piekarnika i rozgrzej do 50
Pat pieczeń suche i posypać całym 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Umieścić na patelni, tłuszczu stronie do góry. Włóż termometr do środka mięsa. Gotować w dolnej trzeciej części piekarnika przez 20 minut.
Marchew wymieszać z olejem, wodą, kminkiem i pozostałą solą i pieprzem. Ułóż w równej warstwie w dużym naczyniu do pieczenia.
Po pieczeniu wołowiny 20 minut, obrócić piekarnik do 325 i umieścić marchew w górnej trzeciej części piekarnika. Marchewkę smażyć do miękkości i dalej smażyć wołowinę, aż termometr zarejestruje 125 (35-40 minut).
Przenieść pieczeń do deski do krojenia; odstawić, odkryte, 10-15 minut. (Upewnij się, że temperatura wewnętrzna wzrasta do 130 dla średnio rzadkich.)
Wyjąć marchew z piekarnika i posypać balsamicznym, wstrząsając patelnią, aby rozprowadzić ocet. Cienko pokroić mięso w poprzek ziarna.
Natkę pietruszki posypać marchewką i podawać razem z wołowiną.