Pieczeń Wołowa Peklowana

Pieczeń Wołowa Peklowana
Pieczeń wołowa peklowana jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 8 porcjami. Na 3,82 zł za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 745 kalorii, 51g białka, oraz 47 g tłuszczu na porcję. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz cebulę, peklowany mostek wołowy, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 15 minut. Z łyżeczką wynik 83%, to danie jest świetne. Spróbuj Peklowana Wołowina, Peklowana Wołowina, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść mostek na środku patelni do pieczenia. Ziemniaki i marchew ułożyć po bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Na pieczeni ułożyć cebulę i czosnek, doprawić solą i pieprzem. Opróżnij pakiet przypraw na pieczeń i wlej tyle wody do patelni, aby prawie przykryć ziemniaki. Pokrywa z pokrywką lub ciężką folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka PrzyprawowaMieszanka Przyprawowa
Sól I PieprzSól I Pieprz
ZiemniakZiemniak
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Piecz przez 5 do 6 godzin w nagrzanym piekarniku, aż pieczeń będzie tak miękka, że można ją rozłożyć widelcem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia56
Magazyn