Pieczeń wołowa na zimno z sałatką z buraków i kremem chrzanowym

Pieczeń wołowa na zimno z sałatką z buraków i kremem chrzanowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj zimnej pieczonej wołowiny z sałatką z buraków i kremem chrzanowym. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 3G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mikro-liści, chrzan, ocet sherry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 38%. Podobne przepisy to Pieczone Żeberko Wołowe Z Burakiem I Chrzanem, Sałatka z buraków i squasha z kremem chrzanowym, oraz Gruszki z pieczoną wołowiną i śmietaną chrzanową.

Instrukcje

1
Aby zrobić śmietanę chrzanową, wszystkie składniki ubić razem z solą i pieprzem do łyżki, a następnie odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
2
Ułóż plastry wołowiny na czterech talerzach. W misce wymieszaj buraki, szalotkę i liście sałaty. Wymieszać z octem po sherry i 3 łyżkami oliwy, następnie delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet SherryOcet Sherry
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi PrzycięteTakie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Starannie ułóż kopiec sałatki na środku każdego talerza i rozrzuć kilka mikro listków na zewnątrz. Sałatkę udekorować łyżką kremu chrzanowego, skropić pozostałą oliwą z oliwek i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos ChrzanowySos Chrzanowy
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do pieczonej wołowiny. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jedno wino, którego możesz spróbować to dwie winorośle Columbia Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 7 dolarów.
Two Vines Columbia Valley Merlot
Two Vines Columbia Valley Merlot
To owocowe wino jest definiowane przez aromaty i smaki malin i czarnych jagód. Ekspresje kawy i kakao ramują środkowe podniebienie, a pikantne, aksamitne wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia7
Magazyn