Pieczeń wolnoopalająca i sos

Pieczeń wolnoopalająca i sos
Slow-cooker pieczeń i sos może być tylko sos szukasz. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 56g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $10.4 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, mąka, oko okrągłe pieczeń, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 72%, co jest solidne. Spróbuj Powolna pieczeń garnkowa z sosem, Wolno gotująca Bawarska pieczeń wołowa z sosem, oraz Pieczeń wołowa z boczkiem-sos Chili dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pierwsze 3 składniki wymieszać w 5 1/2-qt. powolna kuchenka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Posypać równomiernie mąką, solą i pieprzem. Brązowy pieczeń ze wszystkich stron w gorącym oleju w dużym holenderskim piecu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki Ratujące życieCukierki Ratujące życie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania1 Kostka Masła, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
3
Przenieść pieczeń do powolnej kuchenki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Przykryć i gotować na niskim 8 godzin.
5
Wyjąć pieczeń z powolnej kuchenki; pokroić do podania. Odtłuszczone tłuszcz z sosu w powolnej kuchence, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
6
SOS ubijamy, podajemy na pieczeni.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn