Pieczeń Wieprzowa Żurawinowo-Pomarańczowa
Pieczeń wieprzowa żurawinowo-pomarańczowa jest bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 25 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 146 kalorii, 16G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać jagodowy sos żurawinowy, płaski schab pieczony, olej, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pieczeń Wieprzowa Wolnoopalająca Przyprawiona Pomarańczą, Wolnowar / Garnek Garnek Żurawinowy Schab Pieczony, oraz Powolna kuchenka imbir i pomarańcza Glazurowana pieczeń garnkowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mięso; gotować od 4 do 5 min. z każdej strony lub aż równomiernie zbrązowieje z obu stron.
Przenieść mięso do powolnej kuchenki rozpylonej sprayem do gotowania.
Wymieszać sos żurawinowy, dressing i sos sojowy do wymieszania; polać mięsem. Pokrywa z pokrywką.
Gotować na niskim 4 do 5 godzin.
Wyjąć mięso z wolnej kuchenki, rezerwując płyn w wolnej kuchence. Przykryj mięso, aby było ciepłe.
Pozostałe składniki ubić w małej misce do wymieszania; wymieszać z płynem w wolnej kuchence. Gotować, pod przykryciem, na wysokości 10 min. lub aż zgęstnieje.
Mięso pokroić w plasterki; ułożyć na półmisku.
Podawać z pozostałym sosem.