Pieczeń wieprzowa ze świeżą salsą gruszkową
Przepis pieczona wieprzowina ze świeżą salsą gruszkową może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 50 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 77 kalorii. Na 53 grosze za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 50. Jeśli masz balsamiczny sos winegret, pietruszkę, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczona wieprzowina z sosem gruszkowym, Pieczeń wieprzowa faszerowana gruszką i żurawiną, oraz Grillowana wieprzowina z salsą gruszkową.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Połącz gruszki, orzechy, pokruszony pieprz,1/4 szklanki pietruszki, 1/3 szklanki sosu i 1/4 łyżeczki. kminek. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Wymieszaj pozostałą pietruszkę, dressing, kminek i czosnek do wymieszania.
Ułożyć pieczeń w patelni lub płytkim naczyniu do pieczenia; pędzel z mieszanką opatrunkową.
Piec 1 godz. i 20 min. lub do czasu zakończenia (145 F).
Wyjąć pieczeń z piekarnika.
Odstawić 10 min. Połowę pieczeni pokroić w plasterki; podawać z połową salsy gruszkowej. Schłodzić pozostałe mięso, następnie rozdrobnić i schłodzić do lodówki, aby użyć następnego dnia (z pozostałą salsą), aby przygotować Tostadas wieprzowe z salsą gruszkową (patrz Wskazówka).
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 42 dolarów za butelkę.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
#17 Wine Spectator Top 100 2013w 2010 Winnica Revana Pinot Noir jest doskonałą reprezentacją zarówno rocznika, jak i Winnicy Revana.Rok 2010 był trudnym okresem wegetacyjnym, ale dzięki drobiazgowej hodowli i mistrzowskiemu wytwarzaniu wina nasza mieszanka ośmiu różnych klonów Pinot noir wytworzyła intensywną, złożoną i zrównoważoną winę. Jasne, przednie aromaty czarnej wiśni, suszonych ziół i nuty flory są podnoszone przez melasę i kwiat anyżu. Massiveblack wiśniowe smaki są dekadenckie i dobrze integrują się z tonami przypraw,coli i kakao. Tekstura jest bujna i bogata, wykończona miękkimi taninami, które zapewniają idealną strukturę do celularyzacji.