Pieczeń wieprzowa z sosem kremowo-musztardowym

Pieczeń wieprzowa z sosem kremowo-musztardowym
Slow-Cooker pieczeń wieprzowa z kremowym sosem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz marchew, cebulę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa z sosem kremowo-musztardowym, Pieczeń garnkowa z kremowym sosem koperkowym, oraz Niska i powolna musztarda Glazurowana ostrze pieczeń wieprzowa.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Jeśli pieczeń wieprzowa jest w siatce lub jest związana, nie usuwaj. Gotować wieprzowinę w oleju około 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń WieprzowaPieczeń Wieprzowa
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Umieścić wieprzowinę w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
3
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem pół na pół i musztardy w małej misce; zalać wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 9 godzin.
5
Wyjąć wieprzowinę z powolnej kuchenki; przykryć, aby się ogrzać. Odtłuszczone tłuszcze z soków wieprzowych w kuchence w razie potrzeby. Mieszamy pół na pół i musztardę do soków. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować około 15 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
6
Usuń siatkę lub sznurki z wieprzowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
7
SOS podawać z wieprzowiną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
TrudnośćEkspert
Gotowe W9 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn