Pieczeń wieprzowa z sosem kremowo-musztardowym

Slow-Cooker pieczeń wieprzowa z kremowym sosem musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 33g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 226 kalorii. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 32 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz marchew, cebulę, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać połowę i połowę, możesz śledzić to danie główne z Ciasto Z Kremem Kokosowym Z Pół I Pół jako deser. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Pieczeń wieprzowa z sosem kremowo-musztardowym, Pieczeń garnkowa z kremowym sosem koperkowym, oraz Niska i powolna musztarda Glazurowana ostrze pieczeń wieprzowa.
Instrukcje
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni na średnim ogniu. Jeśli pieczeń wieprzowa jest w siatce lub jest związana, nie usuwaj. Gotować wieprzowinę w oleju około 10 minut, obracając od czasu do czasu, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Umieścić wieprzowinę w 3 1/2 - do 6-quart powolnej kuchence.
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem pół na pół i musztardy w małej misce; zalać wieprzowiną.
Przykryć i gotować na małym ogniu ustawienie 7 do 9 godzin.
Wyjąć wieprzowinę z powolnej kuchenki; przykryć, aby się ogrzać. Odtłuszczone tłuszcze z soków wieprzowych w kuchence w razie potrzeby. Mieszamy pół na pół i musztardę do soków. Zwiększ ustawienie ciepła do wysokiej. Przykryć i gotować około 15 minut lub aż lekko zgęstnieje.
Usuń siatkę lub sznurki z wieprzowiny.
SOS podawać z wieprzowiną.